Det er så fedt at bo i Danmark. Et land med utænkelige muligheder, hvis du altså vil frem i livet. Der er hav af uddannelsesmuligheder, arbejdsmuligheder, og i højere grad af frihed til at være den du er.

En af de ting jeg værdsætter er ytringsfriheden, som jeg altid har været fortaler for. Det er mega fedt. Du kan udtrykke dine holdninger og meninger uden at komme i fængsel. Du kan endda tegne diverse tegninger, også profeten Muhammed med bombe i hovedet. Fuck hvor er det fedt.

Min datter på 5 laver også tegninger. De er ikke så kreative som turban tegninger. Der er kun nogle streger her og der. Nogle gange tegner hun os. Mor, far og lillesøster og hende selv. Det er ikke altid nemt at spotte hvem der er hvem, men vi bliver altid glade for tanken. Det er jo trods alt tanken, der tæller ikke? 😉 Jeg tager billeder af dem og arkiverer dem i google photos (forresten et mega fedt sted at gemme sine billeder).

Jeg ville ønske at de voksne var ligesom små børn. Små børn, der tegner noget for at gøre sig selv og andre glade. Små børn, der kommer løbende når man henter dem i skolen og siger: Far jeg har lavet en tegning til dig og mor. Det er simpelthen højdepunktet i at være forældre. Endnu en glad dag.

Så er der andre, der tegner, fordi de kan. De tegner fordi at vi har friheden i Danmark til at tegne. De tegner for at vise at de har ret til at tegne hvad som helst. Det er det, der er så fucking fedt at være i Danmark. Du KAN.

Kurt Westergaard er en af dem, der syntes at det var fedt at tegne en bombe i hovedet på profeten Muhammed. Jeg kender ikke særlig meget til hverken Islam eller Muhammed, men jeg kunne forstå at mange muslimer blev ked af det, og der er også mange, der blev vred.

Jeg er ikke meget af en religiøs person ( jeg dyrker for det meste googlisme og drupalisme), men jeg kan godt forstå mennesker, der går op i gud og religion og den slags ting. Jeg kan ikke se grund til at fornærme disse mennesker med den eneste grund: at jeg KAN og jeg har retten til det.

Nå men så var der masser af ballade pga det. Fred være med det. Så er vi kommet videre, sådan næsten.

Så synes Inger Støjberg at det er fedt at gøre opmærksom på at hun også KAN og har retten til det. Hun publicerer så et billede, der viser hvad hun har som baggrund på sin ipad.

Den første tanke, der faldt mig ind: Hvilket menneske vil have en mand med bombe i hovedet som baggrund på sin ipad?

Det spørgsmål kører stadig rundt. Jeg har en bror, der har taget psykologi som bi fag i sin kandidatgrad fra Aalborg universitet (Lidt pral her). Jeg tror at jeg tager en øl med ham når jeg kommer ud af min karantæne den 15/12 og spørger indtil personlighed og den slags ting.

Nå men mens vi gisner om det første spørgsmål, så tænker jeg: Hvad får en person til at offentliggøre det? Altså udover at hun kan og har retten til det.

Inger Støjberg er ikke hvem som helst. Udover at repræsentere Danmark (i form af at hun sidder i regeringen), er hun INTEGRATIONSMINISTER. Altså integration. Det er hende, der har ansvaret for at mennesker med forskellige baggrunde (religiøs/race/politisk osv osv) bliver integreret i dansk samfund.

Et stort ansvar, må man sige. Især når vi ser på dagens Danmark og de integrationsproblemer vi kæmper med.

Hvem er ansat til at løse det: Inger Støjberg

Hvad gør Inger Støjberg?
Tja.

Som jeg skrev før, så er det fucking fedt at være i Danmark. Et land hvor du KAN.

Det var så det. Kan I have en super god dag.

PS: Hvis du mangler baggrund til din ipad:
http://ipadretinawallpaper.com/data/Quotes/iPadRetinaWallpaper-Quotes-2017-68.jpg

PSS: Der er ingen grund til at skrive “Fucking” tonsvis af gange. Det er ikke særlig tiltalende.


Links:
http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-09-27-stoejbergs-facebook-opslag-traekker-internationale-overskrifter

http://www.dagens.dk/indland/inger-stoejberg-forarger-paa-facebook-muhammed-tegning-er-baggrund-paa-min-ipad-1

Comments

comments

Skriv et svar