Image
Hadsten

Flytte for familien - en beslutning truffet med hjertet

Så er vi flyttet i vores nye hjem i Hadsten, og det er noget af en omvæltning ;-)

Vi bliver sku ikke yngre med tiden. Tværtimod. Det føles som om tiden flyver fra os og vi bliver ældre hurtigere og hurtigere.

Når man er nået til min alder, så begynder man at tænke mindre og mindre på sig selv, og børnene bliver mere og mere i fokus.

Vi flyttede fra Viborg for at vores børn kunne være sammen med deres fætre og kusiner, som tilfældigvis bor på den samme vej ;-). Vi vil give dem muligheden for at opleve en tættere familiebånd og have flere minder sammen.

Flytningen var ikke nem, og jeg kan stadig ikke tro på, at vi har forladt min gamle hjemby. Jeg vil savne de steder, der har en særlig betydning for mig, og jeg vil savne mine nære venner og familie. Men jeg prøver at se på det positive ved situationen og fokusere på, at vi har truffet en beslutning, der er bedst for vores børns fremtid.

Det nye sted er spændende og fuld af nye muligheder. Jeg glæder mig til at udforske den nye by, møde nye mennesker og få nye livserfaringer. Jeg håber også, at dette vil bringe en ny energi og glæde til vores liv og give vores børn en chance for at opleve en tættere familiebånd.

Jeg håber, at vores børn vil føle sig hjemme hurtigt og være glade for denne beslutning. Jeg ved, at det tager tid at tilpasse sig til en ny by og bygge nye relationer, men jeg tror på, at det vil være det hele værd i sidste ende.

Så, selvom vi stadig er i en overgangsfase, ser jeg frem til at opleve alt, hvad denne nye rejse i livet har at byde på.

Viborg er ikke andet end 50 km væk. Både børnene og vi har gode relationer i Viborg, der skal passes og plejes. Mon ikke at vi spottes i byen i ny og næ ;-)

Kærlige hilsner fra Hadsten.