Om lørdagen havde jeg haft besøg af mine venner, hvor jeg sendte den sidste gæst hjem kl 6 om morgenen. Så blev jeg vækket kl 9 om morgenen, og vi skal til Århus og mødes med dem fra 5smiles.dk, og videre nord på. Min kones søster Karthi og hendes mand havde taget initiativ til at arrangere en tur til et andet sted, hvor der var masser af sand og et tårn.

Halv fuld og halv vågen satte jeg mig i bilen på bagsædet og sov hele vejen.

Jeg kan ikke huske hvor lang tid de kørte, men på et tidspunkt stoppede vi.

Vi fik rigtig gode sandwich, og herefter skal den brændes af ved at gå den lange tur i 40 graders varme. Ok det var ikke 40 grader, men føltes som 40 i bagende sol og skal trække et barnevogn, der sad mere eller mindre fast i sandet.

Efter et par timer derud i sandet, skulle vi så til Sæby, og spiser fisk.

De har fået en ide om at vi som familie skal mødes engang imellem for at holde sammen som familie. Ja ja, det er meget godt.

Alt i alt var det en dejlig dag. Du kan læse mere om det på deres blog:

A wonderful day

Da jeg kom hjem, satte jeg mig foran computeren en halv times tid. Så var der en af mine venner, der smed en link på:

Søren Pind på Grundlovsdag: Nogle gange er demokratiet nødt til at være militant

Demokrati og militant i en og samme sætning. Det skulle jeg selvfølgelig læse.

Du kan også læse artiklen her.

Lad os starte med et par citater fra Søren Pinds grundlovstale:

Søren Pind:

“..Vi er i væbnet konflikt, og derfor bliver vi selvfølgelig militante demokrater. Når der så er fred igen, kan vi holde op med at være det…”

“.. Udlændinge, der kommer til Danmark, skal ikke integreres i samfundet. De skal i stedet assimilere sig med samfundet og blive gennemført danske, selvom de ikke er født her i landet..”

Vi skal til at være militante demokrater i Danmark. Og udlændinge skal til at være “helt” danskere. Altså ikke noget med at kunne tale/skrive og passe sit arbejde, men blive gennemført danske. Sådan!

Militant Demokrat

Det er helt vildt. Jeg ved nemlig hvordan det er at være militant. Da jeg var 16 år, løb jeg hjemmefra for at tilslutte mig en af de frihedsbevægelser, der eksisterede på Sri Lanka. Jeg bildte dem ind at jeg var 18, og var på træningslejr i et par uger før jeg blev hentet af min mor.

Mon ikke et par ugers træning hos en militant gruppe er nok til at jeg ved lidt om at være militant. Når den væbnet konflikt, som Søren Pind omtaler i sin tale, kommer til Viborg, så er jeg klar til at blive militant igen og forsvare min by. Jeg ved ikke om jeg kan nå træne min kone og døtre, men så må de blive indenfor mens jeg kæmper.

Det næste er så at være demokrat.

Den er ret nem (tror jeg). Nu har jeg været i Danmark lidt over 30 år, og gået nogle år i skole, og har lært et par danskere at kende. Jeg har også været meget sammen med vores naboer, når vi skal drikke øl og lært hvordan man skal opføre sig i Danmark. Så det må være lige til.

Så er spørgsmålet hvordan jeg kan sætte de to egenskaber sammen og blive en god Militant demokrat. Det vil jeg arbejde på i den kommende tid, så jeg kan blive den borger som Søren Pind ønsker at jeg skal være.

Det næste krav som Søren Pind stiller er at jeg skal assimilere mig, og bliver gennemført dansk. Jeg skal altså til at blive ligesom dansker.

Jeg ved heller ikke hvor svært det bliver. Jeg har allerede kontaktet en af mine kollegaer Brian, som er dansker. En af de få dansker, der griner af mine jokes. Jeg forklarede hvilken situation jeg stod i og om det nye krav fra Søren Pind.

Selv om Brian er ret flink fyr, så ønskede han ikke at jeg skal komme imellem ham og hans kæreste. Han henviste mig derfor til sine forældre som bor på en gård i Jylland. Han forklarede samtidig at hvis man ønskede at blive rigtig dansk, så var der ikke noget, der var bedre end at bo på en gård. Her kunne jeg blive rigtig dansker i løbet af kort tid.

Jeg håber selvfølgelig alt vil lykkes, og jeg kan blive en bedre borger i Danmark og opfylder alle de ønsker fra de folkevalgte.

Ses i næste blog.
Indtil da kan du nyde disse billeder fra grundlovsdagen i sandet, hvor der var et tårn.

Comments

comments

Skriv et svar