Jeg hedder Mathi Kumarathurai, og er far til to smukke piger. Thiviya på 5 og Oviya på 2 år. Jeg er gift med Kavitha (Kavi), som arbejder i Viborg kommune som socialrådgiver. Hun er også en smuk dejlig pige 😉

Jeg bor i Viborg sammen med de 3 smukke piger.

Jeg er pt. ansat i Headnet, et digitalt og udviklingsbureau i København. Jeg har været så heldig at få lov at arbejde hjemmefra og møder i København, når der er møder, projektopstart eller fester med kollegaer.

Jeg er frontend udvikler, og har primært arbejdet med Drupal & WordPress. Med tidens løb, har jeg været involveret i mange spændende projekter. Her er et udpluk af dem:

Jeg er også medejer af et firma sammen med min bror, hvor vi arbejder med webudvikling. Firmaet hedder resolvd ApS, og har eksisteret siden 2010. Vi tilbyder konsulentbistand, udvikling af hjemmesider, e-handelsløsninger, mm. Vi arbejder primært med Drupal, som er en open source platform.

Med tiden indså jeg, at tiden løb fra mig med hensyn mine små prinsesser, og valgte derfor at overlade firmaet til min bror, og blev en alm. lønmodtager 🙂 Den beslutning er jeg utrolig glad for. I dag er der masser af tid til ungerne i weekenden og i aftentimerne. Det giver en masser af energi i hverdagen, og masser af spændende oplevelser hver eneste dag.

I fritiden spiller jeg badminton (altså på amatør niveau) i en tamilsk klub. Jeg er faktisk blevet lidt god med tiden, og har vundet et par første præmier i turneringer, der bliver afholdt i Danmark for tamilere.

Jeg eller vi elsker at rejse, og vi har aftalt, at der skal være plads til minimum en rejse hvert år. Det har vi overholdt indtil videre, og lad os se om det fortsætter.

Ellers bruger vi tiden med at besøge venner/familie, se diverse serier, film og hygge med børnene.

Vil du gerne i kontakt med mig, kan du fange mig på:

  • mathi@mathi.dk
  • Facebook
  • LinkedIn