Image
Turen går til Sharm El-Sheikh

Turen går til Sharm El-Sheikh

Vi havde egentlig ikke planlagt sommerferie i år. Med huset sat til salg, havde vi en forventning om at vi skulle bruge tiden på noget andet end ferie, men sådan blev det ikke.

Så blev vi inviteret af vores venner på et par dages ferie i Berlin, som vi takkede ja til. Det blev et par skønne dage med godt selskab, både for børn og for voksne.

Jeg havde lovet min ældste en ferie med pool og strand, og hvis jeg skulle overholde løftet, havde jeg travlt med at finde en ferie hurtigst muligt. Så det blev en tur til Sharm El-Sheikh. Jeg bildte både børnene og konen ind at vi skulle til Kreta, og konen fandt selvfølgelig ud af det i lufthavnen, og børnene blev overrasket da vi landede i Egypten.

Sharm El-Sheikh er et dejligt sted, og det virker til at der er styr på sikkerheden. Jeg havde bestilt ferien hos amisol.dk. Jeg var lidt bekymret efter at have læst anmeldelserne på trustpilot, men for vores vedkommende er der ikke noget vi kan sætte fingre på. Alt var vel planlagt. Kudos til amisol.dk ?

Vi boede på Coral Sea Aqua Club. Det er et lækkert hotel med mange swimmingpools, vandrutsjebaner mm. Børnene var ellevilde med stedet. Det vil jeg absolut anbefale til børnefamilier.

Primary tag