Så sluttede vores korte tur til Rumænien. 3 dage med solskin og en masse lækker mad. Nu er vi tilbage til koldt og overskyet vejr ;-(

Det var en overraskelsestur for min kone og børn. Vi havde brug for lidt familietid væk fra hverdagens arbejde og ville prøve noget nyt.

Jeg bookede flyet fra Billund og lejede en bil så at vi kunne se noget af Rumænien

Så kom turen til Norge. Grundet Corona, havde vi aflyst vores tur til Sri Lanka, og valgte derfor en uges ferie i Norge sammen med vores familier.

Norge er ikke et land, der har stået på min liste, men uden andre valgmuligheder, kom vi alligevel til Norge. Og det bliver nok ikke sidste gang vi kommer på disse kanter.

Vi havde egentlig ikke planlagt sommerferie i år. Med huset sat til salg, havde vi en forventning om at vi skulle bruge tiden på noget andet end ferie, men sådan blev det ikke.

Så blev vi inviteret af vores venner på et par dages ferie i Berlin, som vi takkede ja til. Det blev et par skønne dage med godt selskab, både for børn og for voksne.

Det er altid rart at komme på ferie. Selv om vi havde talt om at tage børnene med på en miniferie i påsken, havde vi ikke rigtig planlagt noget. Det med miniferie er et ret nyt begreb for både min kone og jeg. Lige i sidste øjeblik valgte jeg at booke et hotel i en by, der hed Damp, og satsede på at både konen (især konen) og børnene blev glade.

Så er vi kommet hjem efter næsten 3 ugers ferie. Det er dejligt at komme hjem selv om det har været den bedste ferie jeg nogensinde har haft. Arbejdsmail og telefonen var sat ude af drift, og det stod på afslapning og familieferie for første gang.