Turen går til Sri Lanka – Dag 1 & 2

Så er vi her. En længe ventede tur. Selv om  jeg har været på Sri Lanka et par gange om året, er det første gang jeg kommer her som turist, og det er også første gang jeg både har taget konen og børnene med ?

Det er simpelthen vidunderligt.

Paragraph
Paragraph image
Paragraph text

Colombo, Pinnawala & Kandy

I går ankom vi til Colombo, hovedstaden på Sri Lanka. Vi blev hentet af en af vores venner. Vi har lejet en 10 personers mini van under hele opholdet, og planen er at vi skal rejse rundt på Sri Lanka og opleve lidt.

Den første dag nåede vi ikke andet end en festmiddag med live musik på Barracuda.

I dag tog vi afsted ved 6 tiden om morgenen mod pinnawala elephant orphanage. Et sted hvor man tager sig af “forældreløse” elefanter. Turen tog ca 3 timer med et stop ved et bageri for at få morgenmad.

Det var en rigtig dejlig oplevelse for børnene. De nød at se elefanter, fordre dem, og se dem blive badet. En tur jeg helt klart vil anbefale.

Vejret var perfekt, og stemningen var ret dejlig.

Herefter kørte vi mod Kandy, som ligger ca 40 km fra stedet og tager lidt over en time. Her havde vi booket et stort guesthouse Maduna Walawwa resort. Vi er nemlig en flok på 20, der skal have en fælles tur i højlandet, hvor vi skal være sammen i 4 dage inden vi kører hver sin vej ? Jeg kan varmt anbefale stedet. Manageren er utrolig flink, og meget imødekommende.

På vejen hertil fik vi frokost på Oak Ray Rest. En restaurant af høj kvalitet, og lidt dyr. Maden smagte rigtig godt selvom det tog dem en evighed at forberede maden.

I eftermiddags var vi forbi Temple of Tooth, et buddhistisk tempel af historisk karakter. Et velbesøgt sted af turister selv om det ikke siger mig ret meget ?

Efter besøget trængte vi noget ordentligt kaffe og afslapning. Der ligger en cafe lige ved siden af stedet ved navn Empire Cafe. Vi oplevede mange turister derinde. Det er der en god grund til. Det er nemlig ret dyrt. En kop kaffe koster 385 Rupees (ca 19 kr).

Så er vi tilbage på guesthouse og sidder og nyder aftenen med masser af larmende børn.

I morgen bliver det en meget spændende dag. Der er planlagt den berømte togtur, som også bliver betegnet som World`s Most Beautiful Train Trip. En tur på ca 5 timer, der tager os igennem  det smukke landskab. Det glæder vi os rigtig meget til.

Kan I have det pænt indtil næste blog ?